exposant vmr naar landelijke kunstdagen

Annette Wijninga, exposant in het Virtueel Museum Raalte, mag op 10 en 11 november deelnemen aan de Nationale Kunstdagen in Amsterdam. Dit jaar vonden op negen locaties in Nederland kunstdagen plaats. Acht regionale dagen, verspreid over het land, en als apotheose twee aaneengesloten Nationale Kunstdagen in Amsterdam.

Annette Wijninga exposeerde tijdens de Regionale Kunstdagen in Almelo, samen met nog negentig andere kunstenaars. Zij exposeerde daar twee kleurrijke portretten. De deskundige jury heeft uit het grote aantal deelnemers Annette uitgekozen om deel te nemen aan de Nationale Kunstdagen.

Naast veel realistische en abstracte schilderijen worden ook beelden geëxposeerd van verschillende materialen en tevens keramiek, grafiek en textiel. Het werk van Annette Wijninga is nu al te bewonderen in het Virtueel Museum Raalte via staging2.virtueelmuseumraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.