eagles toch nog naar de play offs

De nacompetitie geeft kans op promotie naar de eredivisie. Eerste divisieclubs halen dat meestal niet, maar het publiek krijgt wel een reeks vooral spannende wedstrijden als toegift. Ook MVV plaatste zich voor de nacompetitie door Top Oss met 2-0 te verslaan.

De play offs zijn niet op eigen kracht bereikt, bepaald niet. Want Eagles liet met het gelijke spel twee punten liggen, naaste concurrent Dordrecht liet er drie liggen door te verliezen van Helmond Sport. Dordrecht en Eagles hebben beiden 50 punten, maar de Deventenaren hebben een beter doelsaldo. Ze sluiten de competitie dus net af in het linker rijtje.

De nacompetitie begint dinsdag al. De Eagles spelen dan uit tegen Den Bosch, de nummer zes van de eerste divisie. Zaterdag 5 mei ontvangen de Eagles Den Bosch. De winnaar van het dubbele duel komt 10 mei (donderdag) en zondag 13 mei uit tegen de nummer 17 van de eredivisie. Dat is nu nog De Graafschap. Als de Eagles dan nog steeds meedoen, spelen ze 17 en 20 mei voor de uiteindelijke promotie.

Eagles – Den Bosch stond 30 maart ook nog op het programma. Het werd toen 1-1. De wedstrijd ging kantje boord door, politieacties dreigden roet in het eten te gooien. Ín Den Bosch won Eagles (op 2 december) met 2-1.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.