dennis koopman kan niet imponeren

In het bijprogramma van de WK Superbike kwam ook de Heinose coureur Dennis Koopman ook in actie. De voor Eveno uit Gramsbergen rijdende coureur startte in de Moriwaki GP3 race vanaf de acttiende plaats. In het veld van 21coureurs kwam hij als dertiende over de meet.

In vergelijking met de overige races rijden de coureurs in deze klasse allemaal op dezelfde motor. Het zijn allemaal jonge en gretige rijders, waarbij duidelijk te zien is dat het leeftijdsverschil en dus de ervaring ook meespreekt. Na acht ronden werd Bensneijder met een ruime voorsprong op de rest als eerste afgevlagd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.