den daas heeft goede hoop voor de tippe

Vervolgens verwijst het raadslid naar een artikel op Salland, daterend van 7 juli 2011. “”Sluiting van zwembad De Tippe in Heino is niet aan de orde.” Hele duidelijke woorden van wethouder Roger de Groot donderdag in de gemeenteraad. Hij gaf dit uitsluitsel naar aanleiding van vragen van Egbert den Daas van Lokaal Alternatief.”

Toch bleef Den Daas de zaak scherp volgen: “De woorden van het college konden mij niet in slaap sussen. Ik weet immers hoe hardnekkig ambtelijke/politieke voornemens zijn. Bovendien constateerde ik dat uit de stukken het één bleek en politiek doodleuk het ander gezegd werd. Ik heb Plaatselijk Belang en De Vrienden van de Tippe op grond van mijn vermoedens voortdurend voorgehouden alert te blijven op het dossier de Tippe. Toen deze week de aap uit de mouw kwam was ik dan ook niet al te zeer verrast.”

Toch blijft Den Daas goede hoop voor de Tippe houden. “Aangenaam verrast was ik door de reactie van GB (GemeenteBelangen red.). Ik ben verheugd dat GB ook van mening is dat sluiting van de Tippe onbespreekbaar is. Hierdoor komt het onzalige voornemen van het college om het zwembad in Heino te sluiten – als privatisering niet doorgaat- op losse schroeven te staan. De strijd is nog niet gestreden, maar ik heb goede hoop dat het zwembad de Tippe voor Heino behouden blijft.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.