de jonge honden in holstohus theater

De Jonge Honden is op donderdag 3 mei te zien in het Holstohus Theater Olst met de jeugdvoorstelling ‘Wie niet weg is, is gezien’. Tijdens de voorstelling ervaart het publiek wat het is om opgesloten te zitten en geen ruimte en vrijheid meer te hebben. De voorstelling is voor kinderen vanaf 8 jaar.

De Jonge Honden is een theatergroep die zich met name richt op locatietheater. Het organiseren van theatervoorstellingen op bijzondere en ongebruikelijke locaties is het doel van de theatergroep. De theatergroep maakt voorstellingen waarin de beeldende vormgeving een belangrijk aspect is. Ook speelt muziek een belangrijke rol. De combinatie van beeld, muziek en spel bereikt een punt van ontroering en is in elke voorstelling terug te vinden.

‘Wie niet weg is, is gezien’ gaat over twee broertjes en een zus in oorlogstijd, ondergedoken in een kast. De bedreigende oorlogsgeluiden en de melancholieke Joodse Klezjmermuziek geven het verhaal lading. Ondanks het zware thema blijft het een lichte speelse voorstelling over de kracht van kinderen, die hun eigen wereld creëren door vast te houden aan hun fantasie en toekomstdromen. De familievoorstelling laat je beseffen hoe essentieel vrijheid voor ons is. De voorstelling wordt in samenwerking met het 4-mei comité georganiseerd in het kader van de Tweede Wereldoorlog en de dodenherdenking.

De indrukwekkende oorlogsvoorstelling van theatergroep De Jonge Honden is te zien op 3 mei om 19.30 uur in het Holstohus Theater in Olst. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor 3 euro per stuk. Deze zijn te koop op de website staging2.theatersolstwijhe.nl en bij Postagentschap Bourquin, Langstraat 66, Wijhe , Boek- en kantoorvakhandel Korten, Geertsstraat 19-21, Olst en het Holstohus (VVV-balie), Jan Schamhartstraat 5, Olst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.