de bevers sleept regiocup noord binnen

Zaterdag 28 april speelden de Bevers D1 het toernooi om de regiocup Noord. In totaal werden die dag drie finales gespeeld. Eerst de finale Regio Noord Oost: Flash Veendam – De Bevers D1. Daarna werd de finale Regio IJssel Wadden gespeeld: Sneek D4 – Reva D1. Als laatste werd door de winnaars van voorgaande twee finales gespeeld om de Regiocup Noord. Een uitdaging voor het team uit Lemelerveld om na een reeds succesvol seizoen de regiobeker en Cup mee te nemen naar huis.

De warming-up van Flash en De Bevers was uitstekend, dit beloofde dus een spannende wedstrijd te worden met twee ploegen die uitstekend kunnen volleyballen. De 1e set ging het tot 18-18 gelijk op, beide ploegen speelden met een lage foutenlast, bij deze stand werd de serve-druk van de Bevers doorslaggevend, hierdoor werd de set met 19-25 door de dames uit Lemelerveld gewonnen. De 2e set hetzelfde beeld, beide ploegen gingen voor de winst, het eerste setpoint was voor Flash bij de stand 24-23. Na een time-out aan de kant van de Bevers pakte de ploeg de drie punten die nodig waren om de 2-0 voorsprong te pakken. De derde set was het gebeurd met de dames uit Veendam, de Bevers pakten de set met 19-25 en de beker van regio Noord Oost was binnen.

De finale voor de regiocup Noord werd na een korte pauze gespeeld tegen de winnaar van regio IJssel Wadden: Reva D1. De dames uit Lemelerveld begonnen de 1e set uitstekend en werd gewonnen met 18-25. Nu nog de 2e set winnen en de beker was binnen. Deze 2e set werd door de dames heel gemakkelijk met 12-25 gewonnen en de regiocup werd onder luid gejuich aan aanvoerster Mathilde Weijdeman overhandigd. Een geweldige prestatie van het team en mooie afsluiter van een sterk seizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.