de 10 verschillen rond vrijdag de dertiende

\\\”Geluk kent vele moeders en het bijgeloof in ongelukken op \\\’Vrijdag de Dertiende\\\’ ook. Dat heksen op vrijdag de dertiende samenkomen is één van die moeders. Uit angst voor een ongeluk plegen velen op vrijdag de dertiende werkverzuim. Een bijgelovige Roemeen bleef in 2004 ook thuis en stierf daar helaas door een wespensteek. Niet elk ongeluk is te voorkomen. Vaak gaat deze eerst door de hand van de postbode.\\\”

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.