Home / archiefcentraal / concert van koor ars cantandi in plaskerk

concert van koor ars cantandi in plaskerk

Het koor Ars Cantandi houdt op zaterdag 21 april een concert in de Plaskerk in Raalte. Met dit concert wil het koor het publiek laten ervaren dat zingen een ‘zegen’ voor de mens kan zijn. Het programma is te lezen op www.arscantandi.nl. Na afloop kunnen publiek en koorzangers elkaar ontmoeten in het naast de kerk gelegen Annahuis. Het concert begint om 20.00 uur, kaarten à 7,50 euro zijn verkrijgbaar bij de ingang van de kerk en in de voorverkoop bij de VVV en Intersport Schutte.

Lees ook

Auto botst op vrachtwagen op N35 bij Raalte

RAALTE – Op de N35 bij Raalte is eerder vanmiddag een auto achterop een vrachtwagen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.