chuck borden op koninginnedag heino

Vraag een jongen wat hij wil later wil worden en dan komt er ongetwijfeld een rij van spannende beroepen voorbij, zoals piloot en astronaut. En het is niet ondenkbaar dat ook stuntman op het lijstje zal voor komen. Voor de eerste twee is het natuurlijk best lastig om op jonge leeftijd uit te proberen of het iets voor je is, maar het Oranjecomité Heino biedt kinderen tijdens Koninginnedag een unieke gelegenheid om voor even in de huid te kruipen van een stuntman. Of stuntvrouw natuurlijk, want meiden zijn ook meer dan welkom.

Het Oranjecomité Heino heeft met succes contact gezocht met Chuck Borden, een Amerikaanse Raaltenaar. Voordat de liefde hem naar Salland bracht, heeft hij in verschillende kaskrakers allerlei stunts uitgevoerd en ook in Nederland heeft Borden een aantal aardige producties op zijn naam staan. Het is zijn grote droom om ooit een stuntkamp te realiseren, waar zowel jong als oud aan den lijve kan ervaren hoe het is om stuntman te zijn.

Tijdens Koninginnedag in Heino zal daarvan een voorbode te zien zijn. Kinderen kunnen zich onder begeleiding van Borden uitleven met twee stunts. Welke dat gaan worden is nog even geheim, maar spektakel is gegarandeerd. Stuntman Chuck Borden zal 30 april tussen 13.30 en 15.30 uur aanwezig zijn in de nabijheid van de RK-kerk aan de Canadastraat om de kinderen de kneepjes van het stuntvak te leren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.