caravancontrole van veilig verkeer nederland

De Raalter afdeling van Veilig Verkeer Nederland presenteert op zaterdag 21 april een caravancontrole in combinatie met een caravantraining bij Bosch Car Service Raalte.

Bij de controle wordt ondermeer aandacht geschonken aan de remmen, banden, wiellagers, elektrische installaties, gasleidingen en verlichting. Ook zal een vochtmeting worden gedaan en worden de auto- en caravanpapieren gecontroleerd. Na afloop wordt het controlerapport doorgenomen en, indien nodig, een reparatieadvies gegeven. Deelnemers ontvangen naast een kopje koffie ook het boekje ‘Caravan veilig op weg’, waarin veel nuttige tips staan voor de caravanbezitters. Ook eigenaren van campers en vouwwagens kunnen zich hiervoor aanmelden. Na deze controle volgt de caravantraining onder begeleiding van ervaren rijinstructeurs. De deelnemers krijgen les en tips in het manoeuvreren met een caravan. Hiervoor is op het terrein een parcours uitgezet.

Bosch Car Service Raalte is te vinden aan de Zompstraat 25 in Raalte. Een controle duurt ongeveer 25 minuten. De kosten voor de keuring en de training bedragen 20 euro. Aanmelden kan telefonisch tussen 18.00 en 20.00 uur, tel. 0572–393099 of 06–21218393 of via mail bij de heer Janssen: jja1806@home.nl. Geef daarbij aan of je ’s morgens of ’s middags wilt deelnemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.