brandweerwedstrijden in olst

Op zaterdag 12 mei 2012 vinden er aan de Industrieweg 3 in Olst brandweerwedstrijden plaats. De hele dag door vinden er brandweerwedstrijden plaats. Publiek is tussen 08.00 uur en 17.00 uur van harte welkom.

Op deze dag wordt er een incident in scène gezet. De zeven deelnemende brandweerploegen strijden om een podiumplaats, die recht geeft op een plek in de volgende ronde. De ploegen komen uit het hele land. De blusgroep Olst is onlangs al op de tweede plaats geëindigd bij de vaardigheidstoets TS-hoge druk in Lemelerveld. Deze prestatie geeft recht op een toets elders in het land.

De organisatie van de oefeningsdag is in handen van ongeveer 25 leden van de vrijwillige blusploeg Olst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.