boei10 veel meer dan kale ruimtes alleen

Bedrijfsverzamelgebouw Boei10 biedt meer dan ruimtes alleen, het biedt ook een netwerk. Bij het pand van Joop van den Enk aan de Boeierstraat 10 in Raalte zijn voor ZZP-ers of (startende) ondernemers flexibele werkplekken, kantoren, bedrijfspresentatieruimtes en een ontvangstruimte beschikbaar. “We willen ondernemers bij elkaar brengen”, vertellen Bert Bourgonje en Mirjam Marissink-Buis namens Boei 10. “Het moet een plek worden waar ideeën ontstaan en worden uitgewerkt.”

Vorige week dinsdag opende Boei10 haar deuren na een grondige herinrichting en vernieuwbouw. Advies- en administratiekantoor Finovion, Salland Centraal, Ontwerpbureau Mirjam ontwerpt., detacheringsbedrijf Vakpersoneel Bouw, Stefan Kemper Fotostudio, Harkema Interieurbouw, Reclamemakers Holten, Hans Kodden Stagesupport, JFK Projectinrichting en Palazzo Architecten zijn gevestigd of lid van Boei10. Een divers gezelschap. “Het is niet zo dat we voor een bepaalde bedrijvencategorie kiezen”, benadrukt Bert. “Alle bedrijven zijn welkom. Nieuwe gebruikers zullen met het ene bedrijf meer netwerkmogelijkheden hebben dan met het andere. Maar ook met bedrijven buiten je eigen sector kun je sparren. Mirjam zei het mooi tijdens de opening. ‘Als ondernemer barst je van de ideeën, die moet je delen anders zakken ze weg.’ Boei10 biedt de mogelijkheid om met je netwerk te sparren, ideeën uit te wisselen, samenwerkingsverbanden aan te gaan of inspiratie op te doen. En niet alleen dat. Het biedt ook een stukje sociaal contact. Samen lunchen of een kopje koffie drinken aan de stamtafel.”

De gezamenlijkheid maakt het concept interessant. “Een fysieke ruimte verhuren, dat kan iedereen, je kunt als ondernemer bij wijze van spreken ook op een terras gaan zitten. Wij bieden een netwerk en mogelijkheden om je creativiteit te delen met andere ondernemers, zodat er synergie kan ontstaan.”

Boei10 is te vinden aan de Boeierstraat 10 in Raalte. Meer informatie op staging2.boei10.nl of op 06-41817605 (Mirjam Ontwerpt). Tot 1 juli staat het iedereen vrij om vrijblijvend naar binnen te lopen voor extra informatie.

Boei10 biedt drie arrangementen. Vanaf 50 euro per maand staat een presentatieruimte van minimaal vijf vierkante meter tot je beschikking. Alle presentatieruimtes zijn samengebracht op ‘Het Plein’ op de eerste verdieping van het gebouw. Een mooie gelegenheid om je bedrijf een permanent (onbemand) podium te bieden. Het tweede arrangement voorziet in werk en vergaderruimte. Vanaf 75 euro per maand ben je lid van Boei10 en mag je onbeperkt gebruik maken de flexplekken en vergaderruimtes. Dit arrangement voorziet ook in bedrijfsvermelding op de website van Boei10 en deelname aan het Open Dok (de bedrijfsborrel voor en door Boei-ondernemers) en verschillende informatieve bedrijfsavonden. Het derde arrangement is een all-in pakket, waarbij de deelnemer vanaf 125 euro per maand gebruik kan maken van alle faciliteiten van Boei10.

De bezoekers van Boei10 kunnen kijken naar een permanente expositie van Atelier Aventurijn. Dat atelier (gevestigd in IVOOR in Raalte) biedt aan cliënten van Zozijn de mogelijkheid om uiting te geven aan hun creativiteit. Hun schilderijen hangen door het hele gebouw. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om de kunstwerken te kopen. Ter ere van de opening van het gebouw kreeg Joop van den Enk zelf ook een schilderij aangeboden van de medewerkers en cliënten van Aventurijn. Het werk laat een boei zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.