binnen jaar meer duidelijkheid over mbi terrein

De gemeente Raalte is op de achtergrond bezig om plannen voor het MBI-terrein te ontwikkelen. Wethouder Wagenmans liet weten dat hij verwacht binnen een jaar met de plannen naar buiten te kunnen treden. “We gaan er mee bezig,” aldus de wethouder. Wat de plannen inhouden wil de wethouder nog niet ventileren.

Het MBI-terrein ligt al jaren braak en te wachten op een nieuwe bestemming. Pedro Pico Pop vindt er ieder jaar zijn onderkomen, het is een verzamelpunt voor de Truckersdag en af en toe onderkomen van een rampenoefening. Structureel heeft het stuk grond echter nog steeds geen bestemming.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.