Home / archiefcentraal / bevrijdingsconcert met andre van vliet

bevrijdingsconcert met andre van vliet

André van Vliet (orgel), Johan Bredewout (vleugel) en ‘de 5 meiden’: vocalgroup Con Affetto geven op zaterdag 5 mei om 20.00 uur een concert in de Willem Hendrik Zwart Hal in Lemelerveld. Het wordt een interessant concert met een afwisselend programma. Reserveren kan bij Heutink via 0572-371838 of bij Boks via 038-4224079. Kaarten kosten 14 euro, inclusief koffie/thee met koek en een hapje en drankje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

Lees ook

Nu ook sleutelservice bij Autobedrijf Mollink

Roy Mollink kan met nieuwe apparatuur vrijwel alle auto-, huis- en fietssleutels maken RAALTE – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.