Home / archiefcentraal / bernadette raalter kampioen schoolvoetbal

bernadette raalter kampioen schoolvoetbal

Het jongensteam van de Bernadetteschool uit Heeten is woensdagmiddag schoolvoetbalkampioen van de gemeente Raalte geworden. Na een zinderende penaltyserie moest de Vogelaar uit Raalte zijn meerderen erkennen in het Heetense team. De Esmoreit uit Luttenberg werd derde, ook na het nemen van strafschoppen door een gelijke stand in de strijd om de derde en vierde plaats. De Bernadette mag door naar de Regiofinales in Dalfsen op 9 mei.

Bij de B-teams (jongens 7-tallen) zijn de jongens van de Bolster eerste geworden. Ook deze finale werd beslist met penals. De jongens van de Bernadette werden tweede en de Korenbloem derde.

Bij de C-teams (meisjes 7-tallen) konden de meisjes van de Rietkraag met de eer gaan strijken door met 1-0 van de Linderte te winnen die daarmee tweede werd in het toernooi. De meisjes van de Vogelaar werden derde. De meisjes van de Rietkraag mogen ook naar de regiokampioenschappen op 9 mei in Dalfsen.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.