bedrijvenloop hoopt op recorddeelname

“De Joop van den Enk Bedrijvenloop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een niet meer weg te denken onderdeel van ons loopevenement. De bedrijvenloop combineert dat je met elkaar de sportieve strijd aangaat en dat jouw bedrijf in de kijker wordt gezet.”

Deelnemers aan de Bedrijvenloop krijgen een echte VIP behandeling. “Die bestaat uit ontvangst in een speciale ruimte, hapjes, drankjes na afloop van de loop en natuurlijk volop ruimte om reclame te maken en te netwerken. De speaker zal de teams ruime aandacht geven vooraf en tijdens de loop.”

Een ander belangrijk aspect is dat door deelname aan de bedrijvenloop collega’s elkaar beter leren kennen. “Samen een prestatie neerzetten en ook nog sportief bezig zijn. Het is een hele mooie vorm van teambuilding en het bevordert de vitaliteit van de medewerkers.”

Meedoen kan door jouw team van drie of vier lopers in te schrijven via halvemarathonraalte@hetnet.nl. Het team mag uit een mix van mannen en vrouwen bestaan. Middels de compensatiefactor kunnen de vrouwen de uitdaging om de snelste tijden met de mannen aan gaan. De tijden van de vrouwen worden gecorrigeerd. “Zorg dat je goed herkenbaar bent als team door bijvoorbeeld allemaal in hetzelfde shirt te lopen.”

Iedereen loopt een route van vijf kilometer, deelname kost 100 euro per team.

Meer informatie vind je op staging2.halvemarathonraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.