Home / archiefcentraal / bas bariton in concert

bas bariton in concert

De Willem Hendrik Zwart Hal in Lemelerveld vormt op zaterdag 14 april uur het decor voor ‘Bas-Bariton in concert’. Vanaf 20.00 uur treden Harm Hoeve (orgel) en Rob van Surksum (bas-bariton) op in de hal aan de Grensweg 17.

Vanwege de grote animo voor de concerten is het gewenst vooraf te reserveren via 0572-371838 of 038-4224079. De entree bedraagt 12 euro, inclusief koffie/thee met een koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.