averboys houdt weer ballonfestijn

De vriendengroep de Averboys uit Heino houdt op 15 juni weer een ballonfestijn. Op vrijdagavond 15 juni zal het terrein aan de Kleinjansweg weer de plek zijn waar de ballonnen zullen vertrekken. Bij goed weer gaan rond 20.00 uur de ballonnen de lucht in.

Eenmaal in de lucht kan men dan in alle rust het landschap onder zich door zien glijden en ongeveer een uur lang in alle rust genieten van dit prachtige Sallandse landschap. Voor alle passagiers, die in de loop van de jaren al eens een ballonvaart hebben meegemaakt is dat een onvergetelijke ervaring.

De Averboys bieden de mogelijkheid aan nog meer mensen om die ervaring mee te maken want er is nog voldoende plaats om zich aan te melden om met een ballon mee te varen. Als door minder goede weersomstandigheden het ballonfestijn op 15 juni niet door kan gaan, staat als reservedatum 10 augustus gepland.

Meer informatie is verkrijgbaar bij G.B. Groot Beumer, Kleinjansweg 8 in Heino of via 0572-391603 of 06-20590124.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.