Home / archiefcentraal / aspergediner levert 3200 euro op

aspergediner levert 3200 euro op

Jaarlijks organiseert Round Table Zuid-Salland, samen met Hotel de Zwaan en restaurant De Bagatelle, het Aspergediner. Dit jaar ging de opbrengst naar Stichting Fransiscusfonds Raalte. Deze stichting ontstond uit de Vrienden van de Zwolse Poort en ondersteunt (ex-)patiënten door te voorzien in alledaagse noden. De opbrengst van het Aspergediner is bestemd voor de inrichting van een nieuwe ontmoetingsplek in het gebouw van Dimence aan de Monumentstraat in Raalte.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.