anbo wijhe sluit seizoen muzikaal af

De ANBO heeft woensdag het seizoen op muzikale afgesloten. In de Havenpoort in Wijhe trad het muziektrio Roos Menda, Hans Paayens en Wouter Vrij op. Uiteraard nam voorzitter Harmke Jacobs de microfoon om de aanwezigen toe te spreken.

De bezoekers werden deze middag met een muzikale reis getrakteerd op veel bekende Nederlandstalige liedjes. Het aanwezige publiek raakte door het enthousiaste en professionele optreden van het trio. Het raakte in vervoering en zong met veel genoegen mee met de liedjes. Dankzij het optreden van floormanager Jona Balster werden ze vakkundig door het liedboek geloodst.

Na een aantal extra toezeggingen sloot men het intermezzo af met een staande ovatie voor het muzikaal zo aanstekende trio. Met een blij gemoed en een hoofd vol muziek liepen de aanwezigen buiten de frisse lenteregen in. Het was weer een verrassende en gezellige middag van de ANBO aan de oevers van de IJssel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.