zwolle en eagles mogelijk afgelast door actie

De politie is vrijdagavond mogelijk niet inzetbaar tijdens de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en FC Den Bosch. Ook de wedstrijd tussen Cambuur Leeuwarden en FC Zwolle staat op losse schroeven. De agenten gaan namelijk actievoeren voor een betere CAO. Tijdens de wedstrijden houden de politiemensen een actievergadering. Het is aan de burgemeesters of de wedstrijd door gaat.

De korpsbeheerder van politie IJsselland heeft een kort geding aangespannen tegen de actie van de politiebonden om actie te voeren. Mocht de actie desondanks toch doorgaan, dan verbiedt in ieder geval burgemeester Andries Heidema al dat de wedstrijd doorgaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.