Home / archiefcentraal / zwolle en eagles mogelijk afgelast door actie

zwolle en eagles mogelijk afgelast door actie

De politie is vrijdagavond mogelijk niet inzetbaar tijdens de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en FC Den Bosch. Ook de wedstrijd tussen Cambuur Leeuwarden en FC Zwolle staat op losse schroeven. De agenten gaan namelijk actievoeren voor een betere CAO. Tijdens de wedstrijden houden de politiemensen een actievergadering. Het is aan de burgemeesters of de wedstrijd door gaat.

De korpsbeheerder van politie IJsselland heeft een kort geding aangespannen tegen de actie van de politiebonden om actie te voeren. Mocht de actie desondanks toch doorgaan, dan verbiedt in ieder geval burgemeester Andries Heidema al dat de wedstrijd doorgaat.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.