zonnige finales tijdens bosgoed open

De tennis finales tijdens het open Bosgoed toernooi in Heeten werd zondag onder prachtige omstandigheden gehouden. Veel zon en veel bezoekers op het terras. De diverse winnaars in de diverse klassen zijn. Heren Dubbel 5: Arjan Berendijk en Martijn Wirtz, Dames Dubbel 5: Elvira Post en Gerrieke Smit, Gemengd Dubbel 5: René en Bianca Kleinherenbrink. HD6: Roy Tamboer en Stefan Westerbeek, DD6: D Rensen en Betty Spikker, GD6: Berry de Smit en Desire Kolmschate, HD7: Jos Grolleman en Marcel Kogelman, DD7; Gerda van de Vegt en Ria Wever, GD7: Frank Grootkoerkamp en Ellen Koerhuis, HD8: Rinus Kemper en Sjaak Mocking. TC Heeten kan terug op een geslaag toernooi met sterke winnaars en spannende wedstrijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.