zomerse tom du kinderkledingpartys

De Wijhese Simone Schuurman verzorgt sinds vorig jaar kinderkledingparty’s van Tom Du in Salland. Simone is actief in regio Salland en omstreken met het geven van kinderkledingparty`s. “Ik ben vorig jaar begonnen met party`s geven, wat een groot succes was. Het seizoen van de zomercollectie is nu in volle gang. Ondanks dat het zo koud is geweest, gaat de verkoop erg goed. Het partyseizoen van de zomercollectie loopt nog tot eind maart. Vanaf september wordt de wintercollectie verkocht.

Een thuisparty organiseer je met ongeveer acht vriendinnen, zussen, buurvrouwen of collega`s. Dan kun je thuis winkelen in de rekken van de Tom Du consulente die dan bij je thuis komt op een tijdstip wanneer het jullie gelegen komt. “Vind je het leuk op een party te organiseren, neem dan contact met mij op. Wil je geen party geven maar wel de collectie zien kun je altijd bij mij thuis komen. Om alvast een idee te krijgen wat voor kleding ik verkoop kijk dan op staging2.tom-du.com. Voor meer informatie via simonetomdu@live.nl en 06-38380734.”

Tom Du kinderkleding is sinds 1993 een Nederlands product en wordt in Weesp, waar het hoofdkantoor gevestigd is, ontworpen en wordt gemaakt in een eigen fabriek in Instabul. Het betreft leuke jongens en meisjeskinderkleding vanaf maat 80/86 t/m 176/182. Deze mooie kleding is uitsluitend te koop via thuisparty`s of via losse verkoop door een van de ruim 140 consulenten in heel Nederland. Je vindt deze kleding dan ook niet in de winkels of op internet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.