zanger rinus pakt broekland in

Het kon al niet meer stuk voor het begon: Het optreden van Zanger Rinus op de afsluitende dag van de Kôle Kermse in Broekland. Een volle tent wachtte de volkszanger op, rijen dik stond het voornamelijk jonge publiek al ruim voor aanvang van zijn optreden te wachten. En toen het eindelijk zover was? Toen knalde de tent uit elkaar.

Jonge meiden gingen uit hun dak toen ze Rinus, voor aanvang van het optreden, spotten naast het podium, zijn nummers werden uit volle borst meegezongen en het roemruchte armdraai-dansje werd vaak gesignaleerd. Als slagroom op de taart kwam er bij het bekendste nummer van Rinus, ‘Met Romana op de Scooter’ een scooter het podium oprijden. Twee meiden uit het publiek wisten niet hoe snel ze over de hekken moesten klimmen om echt bij Rinus achterop te stappen.

Rinus bracht Broekland ongeveer tien nummers, waarvan hij ‘Met Romana’ twee keer bracht (ook een keer als toegift). Toen Rinus daarna ook nog eens handtekeningen uit begon te delen, kon het feestje in Broekland niet meer stuk.

Oh enne… de zangkwaliteit van Rinus tijdens een live-optreden? Die is nog erger dan die in de YouTube-filmpjes. En dat maakte de sfeer optimaal.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.