wraak van vechtdal maakt locaties bekend

Inschrijven is nog even mogelijk via de website van het Stone Rock festival. Dit kan tot zondag 1 april.

De organisatie van de Wraak (Vechtdal Centraal, Vechtdal FM en het Stone Rock festival) zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met het zoeken naar geschikte locaties. Er zijn zeven locaties gekozen en in de periode april, mei en juni gaat het initiatief langs ’t Witte Peerd in Nieuwleusen, de Mol in Wijthem, Café Calluna in Ommen, de Brouwerij in Nieuwleusen, Kappers in Hoonhorst, de Trefkoele Dalfsen en het Oude Station in Dalfsen.

Direct na 1 april wordt de planning van de kroegen en de deelnemende bands bekend gemaakt. De Wraak van Vechtdal werkt met vier voorrondes waar iedere avond vier bands optreden. Een winnaar wordt op de avond zelf gekozen door het publiek, een andere via een online stemsysteem. De twee gekozen bands gaan door naar de halve finales en komen uiteindelijk terecht in de finale waar ze strijden voor leuke prijzen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.