wraak bands op in the attic

One for Sue, Peanuts Outta Can, A Letter Home, Blind Rose, The Canines en Tristan treden op zaterdag 10 maart op tijdens ‘In the Attic’ in Marktzicht Heino. Ook staan er op het ‘intiemere’ podium akoestische settings waaronder Dennis Spijker en Raumbahn.

“Het winnen van de ‘Cultuuraanmoedigingsprijs 2011’ heeft ons een enorme boost gegeven om op cultureel gebied nog meer te ontwikkelen. Binnen ons team wordt flink gespeculeerd om met diverse culturele instellingen de handen in een te slaan om een totaalprogramma van cultuur en entertainment te bieden. Wat we allemaal nog van plan zijn kan ik in dit vroege stadium nog niet verklappen maar dat er iets ludieks staat te gebeuren dat is een feit”, zegt Stefan Benjaminsen.

Michel Bartelink volgt hieraan toe: “Volgende week maar eerst na de notaris om het ‘In the Attic’ notarieel vast te leggen! daarna natuurlijk een feestje. Ter zijner tijd zal er een nieuwe website in de lucht komen en gaan we onze ideeën omzetten in daden! We willen hierbij ook nog een dank uitroepen voor alle sponsoren die ons de afgelopen jaren ons de mogelijkheden hebben geboden om onze ideeën te verwezenlijken.”

Het gratis toegankelijke festival begint om 19.00 uur. Voor meer informatie kun je op staging2.atticmusic.nl kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.