workshop werken met een spiegelreflex

Er zijn nog enkele plaatsen vrij bij de workshop die de fotografen Stefan Kemper en Henny Temmink op zaterdag 31 maart zullen verzorgen. De deelnemers krijgen in één dag de basisprincipes van een spiegelreflexcamera uitgelegd. In een ontspannen sfeer wordt uitgelegd wat je allemaal kunt bereiken met een spiegelreflexcamera.

Aan bod komen het werken met sluitertijd en beweging, diafragma en scherpte, camera- en menukennis, belichting, gebruik van verschillende objectieven, flitsen binnen en buiten en verder nog allerlei tips en trucs. De kosten voor een hele dag inclusief lunch zijn 99 euro incl. BTW. Aanmelding is mogelijk via info@stefankemper.nl of 06-23140699.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.