Home / archiefcentraal / workshop werken met een spiegelreflex

workshop werken met een spiegelreflex

Er zijn nog enkele plaatsen vrij bij de workshop die de fotografen Stefan Kemper en Henny Temmink op zaterdag 31 maart zullen verzorgen. De deelnemers krijgen in één dag de basisprincipes van een spiegelreflexcamera uitgelegd. In een ontspannen sfeer wordt uitgelegd wat je allemaal kunt bereiken met een spiegelreflexcamera.

Aan bod komen het werken met sluitertijd en beweging, diafragma en scherpte, camera- en menukennis, belichting, gebruik van verschillende objectieven, flitsen binnen en buiten en verder nog allerlei tips en trucs. De kosten voor een hele dag inclusief lunch zijn 99 euro incl. BTW. Aanmelding is mogelijk via info@stefankemper.nl of 06-23140699.

Lees ook

Voorbereidingen voor Open Monumentendag in Olst-Wijhe in volle gang

OLST/WIJHE – Op zaterdag 11 en zondag 12 september staan de landelijke Open Monumentendagen op …

Home / archiefcentraal / workshop werken met een spiegelreflex

workshop werken met een spiegelreflex

Stefan Kemper van Fotostudio Stefan Kemper in Raalte en collega fotograaf Henny Temmink presenteren op zaterdag 31 maart een workshop waarbij in één dag de basisprincipes van een spiegelreflexcamera worden uitgelegd.

De workshop is bedoeld voor mensen die vinden dat een spiegelreflexcamera nog teveel geheimen kent en meer willen dan fotograferen op de automatische stand . Tijdens deze workshop wordt in een ontspannen sfeer uitgelegd wat je allemaal kunt bereiken met een spiegelreflexcamera. Aan bod komen het werken met sluitertijd en beweging, diafragma en scherpte, camera- en menukennis, belichting, gebruik van verschillende objectieven, flitsen binnen en buiten en verder nog allerlei tips en trucs. ’s Middags wordt de theorie op locatie in de praktijk gebracht. De kosten voor een hele dag inclusief lunch zijn 99 euro incl. BTW. Aanmelding is mogelijk via info@stefankemper.nl of 06-23140699.

Lees ook

Voorbereidingen voor Open Monumentendag in Olst-Wijhe in volle gang

OLST/WIJHE – Op zaterdag 11 en zondag 12 september staan de landelijke Open Monumentendagen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.