Home / archiefcentraal / workshop breakdance bij spoc in wijhe

workshop breakdance bij spoc in wijhe

Asma Ibrahim Abdi houdt zondag 1 april met ondersteuning van landstede welzijn een breakdance workshop voor jongeren tussen de 10 en 16 jaar. De workshop duurt van 13.00 tot 14.30 uur en vindt plaats in SPOC aan de Lange Slagen 29 in Wijhe.

Bij de workshop legt de professionele leraar Hussi Aksoz een aantal basistechnieken uit zoals de six-step, de baby-freeze, elleboog freeze en andere stoere technieken. De prijs voor de workshop is 5 euro per persoon.

Opgeven voor de workshop kan door een mail te sturen met je naam en telefoonnummer naar welzijnolstwijhe@landstede.nl. Je kunt Landstede Welzijn Olst-Wijhe ook vinden via www.landstede.nl/welzijn of via Twitter (@JC_OldepostK) of Facebook (welzijn Olst-Wijhe).

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.