workshop breakdance bij spoc in wijhe

Asma Ibrahim Abdi houdt zondag 1 april met ondersteuning van landstede welzijn een breakdance workshop voor jongeren tussen de 10 en 16 jaar. De workshop duurt van 13.00 tot 14.30 uur en vindt plaats in SPOC aan de Lange Slagen 29 in Wijhe.

Bij de workshop legt de professionele leraar Hussi Aksoz een aantal basistechnieken uit zoals de six-step, de baby-freeze, elleboog freeze en andere stoere technieken. De prijs voor de workshop is 5 euro per persoon.

Opgeven voor de workshop kan door een mail te sturen met je naam en telefoonnummer naar welzijnolstwijhe@landstede.nl. Je kunt Landstede Welzijn Olst-Wijhe ook vinden via staging2.landstede.nl/welzijn of via Twitter (@JC_OldepostK) of Facebook (welzijn Olst-Wijhe).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.