wijhe tweede achter colmschate op g toernooi

Wijhe’92 is zaterdag als tweede geëindigd op het G-voetbaltoernooi dat op het eigen veld werd gespeeld, winnaar werd Colmschate dat in vier duels (de vijfde verviel) geen enkel punt verloor. Eigenlijk zouden beide teams vijf tegenstanders hebben, maar omdat ’t Harde op het laatste moment verstek liet gaan werd dat er ééntje minder.

Achter gezien viel de beslissing van het toernooi al in de eerste wedstrijd van de toernooidag. Wijhe verloor met 0-3 van Colmschate. Naderhand bleek dat ook Wijhe na die wedstrijd geen enkel duel mee verliezen zou.

Colmschate won met 15 punten uit 5 wedstrijden, Wijhe werd tweede met 12 punten uit 5 duels.

Om het G-team van Wijhe’92 te completeren kunnen zich nog steeds nieuwe leden aanmelden. Voor informatie kunnen ze terecht bij Gerrit Poppe van Wijhe’92.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.