Home / archiefcentraal / wie beschadigde deze peugeot

wie beschadigde deze peugeot

De eigenaresse van de rode Peugeot 206 op de foto is op zoek naar degene die haar auto heeft beschadigd. “Ik stond vrijdagochtend 24 februari tussen 9.00 uur en 13.00 uur geparkeerd op de varkensmarkt in Raalte, achter de Chinees. Toen ik terug kwam van mijn werk keek ik recht tegen deze schade aan.”

Mocht je meer informatie hebben over de schade of heb je misschien zelf (per ongeluk) de schade aangericht, stuur dan een mail naar redactie@sallandcentraal.nl en we brengen je in contact met de eigenaresse van de auto.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.