wethouder goldsteen neemt gas terug

De Dalfser wethouder Evert Goldsteen doet het wat rustiger aan. De ervaren bestuurder werkt sinds 1 januari vier dagen per week. Tijdens de onderhandelingen over de coalitie na de gemeenteraadsverkiezingen van 2010 was al besloten dat de situatie eind 2011 geëvalueerd zou worden.

In 2010 traden Klaas Agricola (Gemeentebelangen) en Maurits von Martels (CDA) aan als wethouder. Besloten werd destijds om dit nog onervaren duo door Goldsteen te laten bijstaan. Verschillende raadsleden zijn in de afgelopen periode gepolst over de situatie, waarna geconcludeerd werd dat Goldsteen een stapje terug kan doen.

Goldsteen is onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling rond het Waterfront, de N340 en de gemeentelijke sportparken. De Dalfser gemeenteraad bespreekt de situatie maandagavond (26 maart) tijdens de raadsvergadering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.