weer ongeval bij tankstation n35

Nabij het tankstation gebeuren regelmatig ongevallen. Meestal worden deze veroorzaakt door automobilisten die vanuit de richting Raalte linksaf willen slaan naar het tankstation. Officieel mag het niet, maar het gebeurt toch. Als de afslaande automobilist moet wachten op tegemoetkomend verkeer, zien weggebruikers die ook vanuit Raalte komen vaak te laat dat het voertuig voor hen stil staat op de weg.

In oktober 2011 vroegen we Rijkswaterstaat en de politie al eens of deze ongevallen aanleiding waren om vaker te gaan controleren of misschien zelfs de wegsituatie te veranderen. Dat vond men destijds niet nodig.

Door het ongeval van woensdag liep met name het verkeer vanuit de richting Heino flink vertraging op. De file stond rond 17.30 uur al tot restaurant Jan Steen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.