Home / archiefcentraal / weer fietsster aangereden bij postkantoor

weer fietsster aangereden bij postkantoor

Op de kruising tussen de Munstersestraat en de Westdorplaan, bij het postkantoor, in Raalte is vrijdagochtend weer een fietsster aangereden. Het slachtoffer werd door ambulancepersoneel behandeld aan haar verwoningen.

De kruising staat bekend als zeer gevaarlijk en het was dan ook wachten op het volgende ongeluk. Geregeld worden er fietsers, die voorrang hebben op de kruising, aangereden door automobilisten die of niet goed opletten, of te beroerd zijn te stoppen. En zolang er niets gebeurt aan de situatie, is het wachten tot de volgende aangereden wordt.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.