wedstrijd van de week sdol wesepe

Het competitietreffen van SDOL en Wesepe aanstaande zondag, is de nieuwe Intersport Schutte Wedstrijd van de Week op Salland Centraal. De twee ploegen zijn rechtstreekse concurrenten van elkaar in de Vijfde Klasse H. Concurrenten van het rechterrijtje dat wel.

SDOL staat momenteel op de achtste plek van de ranglijst, met 18 punten uit 15 duels. Wesepe staat negende met drie punten minder dan de Luttenbergers. De reden van het verschil in punten? SDOL won de vorige wedstrijd tussen beide teams. Op 16 oktober won SDOL met 1-3 in Wesepe.

Beide teams wisten dit seizoen 26 keer te scoren, alleen incasseerde Wesepe meer tegengoals: 38 tot nu toe. SDOL kreeg er zes minder te verwerken, 32 in totaal.

Afgelopen zondag leed Wesepe duur puntverlies tegen FC Ulu Spor. Ulu Spor wist in de voorgaande duels geen enkel punt te bemachtigen, maar deed dat tegen Wesepe wel. Het werd 3-3, na een rommelig duel.

SDOL kreeg ook klop afgelopen weekend. Dalfsen, de nummer vier van de ranglijst, won op eigen veld van de Luttenbergers.

Zondag begint het duel om 14.00 uur. Tot die tijd mag je een voorspelling op de uitslag uitbrengen, in een korte reactie onder dit artikel. Dat mag tot de aftrap, dus tot zondagmiddag 13.59 uur. Slechts één voorspelling per e-mailadres, bij meerdere goede voorspellingen wordt er een winnaar geloot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.