wedstrijd van de week heino heeten

De Intersport Schutte Wedstrijd van de Week omslaat in deze editie het competitietreffen tussen VV Heino en SV Heeten uit de Tweede Klasse J. Twee teams met heel andere belangen, maar ook twee teams met een enorme drang naar punten.

Heino was lange tijd koploper van de competitie, maar de motor van de koploper stokt de laatste paar duels nogal. Afgelopen zondag ging Heino met 4-0 onderuit tegen Victoria ’28. Heino versloeg ATC nog wel met 2-0, maar ook AGOVV was met 3-1 te sterk.

Heeten kende echter een heel moeizame start van de competitie. De ploeg promoveerde afgelopen seizoen net als Heino uit de Derde Klasse. Maar waar Heino aan de bovenkant van de ranglijst bezig was, stond Heeten zelfs nog even op de laatste plek van de ranglijst. Nu staat de ploeg van Oosterwijk op de twee na laatste plek. Klinkt negatiever dan het is. Van de laatste drie competitieduels ging geen enkele partij verloren. Afgelopen weekend werd het 1-1 tegen Wijhe ’92, Markelo werd met 2-0 verslagen en Columbia werd met een 2-2 gelijkspel naar huis gestuurd.

Wat de wedstrijd van zondag brengt? Twee teams die hunkeren naar punten. Heino is door de tegenvallende resultaten van de afgelopen wedstrijden de koppositie kwijt. De achterstand op TVC’28 is vier punten en ondertussen hoopt ook AGOVV dat het Heino in kan halen. De Apeldoornse ploeg staat in punten gelijk met het groen-wit van Heino. Het andere groen-wit, van Heeten, zal zondag Heino zondag niet vrijwillig in het zadel helpen. Een beladen streekderby tussen twee teams met heel verschillende belangen.

Aftrap is zondagmiddag om 14.00 uur op Sportpark de Kampen in Heino. Voorspellen wat de uitslag van het duel wordt kan tot die tijd. Slechts één voorspelling per e-mailadres. Een afgelasting voorspelling heeft (ook dit keer) geen zin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.