wedstrijd van de week heeten wijhe 92

Heeten neemt het zondag 11 maart thuis op tegen streekgenoot Wijhe ’92. Een belangrijke pot voor Heeten, die de punten hard nodig heeft in de strijd tegen degradatie. De nieuwe Intersport Schutte Wedstrijd van de Week is de streekderby tussen Heeten en Wijhe.

Wijhe ’92 is dit seizoen zo goed als uitgespeeld. De ploeg staat op een veilige zevende plek met 23 punten. Het kampioenschap is uit het zicht – TVC heeft 34 punten – en degradatie is ook niet aan de orde. Markelo staat met zestien gespeelde wedstrijden op laatste plaats met 13 punten.

Het tegenovergestelde is waar voor de Heetenaren. Het elftal staat op de een-na-laatste positie met 17 punten. Maar de ploeg heeft wel een wedstrijd meer gespeeld dan rode-lantaarndrager Markelo. De punten zijn in Heeten dan ook meer dan welkom.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef op de site in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zondag 11 maart 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.