wedstrijd van de week broekland ovc

“We zijn super gemotiveerd, we gaan volledig voor het kampioenschap,” stelt Plagman. “Een kampioenschap verlies je niet alleen tegen de toppers, maar ook tegen de andere teams uit de competitie. Als we zondag verliezen, staan we vijf punten achter en dan moet je stellen dat het wel heel lastig gaat worden. Zeker gezien het programma dat OVC nog wacht.”

Na de vorige ontmoeting kwam Broekland enigszins in majeur van het veld. In de fysieke wedstrijd tussen OVC en Broekland stond het team van Plagman vijf minuten voor tijd nog met 3-1 voor. Die voorsprong werd in vijf minuten ongedaan gemaakt, waardoor een 3-3 gelijkspel de uitkomst van het duel was.

Plagman heeft de tactiek voor zondag al klaar: “We moeten het niet alleen van het voetbal hebben, wij moeten het ook van een stukje beleving hebben. We zijn geen watjes, we moeten de duels aangaan. We moeten de spits en de aanvoerder op het middenveld te zien ontregelen, dan maken we een goede kans. Begrijp me niet verkeerd hoor, ze staan niet voor niks bovenaan, dus de rest van het team kan ook voetballen.”

In de voorbereiding naar de wedstrijd toe, doet het team niets anders dan normaal. “Ik heb tegen de jongens gezegd: Doe gewoon wat je normaal ook doet, laat zaterdagavond desnoods het laatste biertje een keer staan.”

Volgens Plagman is er nog geen man overboord als Broekland zondag verliest. “We staan ongeslagen aan kop in de Tweede Periode, als we zondag verliezen handhaven we die positie ook. Maar nu gaan we eerst nog vol voor het kampioenschap.”

De voorspelling van Plagman op het duel van aanstaande zondag? Hij voorziet een 2-1 overwinning voor Broekland.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Doe dan in een korte reactie een voorspelling op de uitslag. Meedoen kan slechts één keer per e-mailadres. Een afgelasting voorspellen heeft ook deze keer geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot. Een voorspelling plaatsen kan tot en met zondag 25 maart, 14.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.