vrouw achter het stuur porsche boxster

Tja, wie kent de uitdrukking niet… ‘dat zal wel weer een vrouw achter het stuur zijn’. En dat klopt, in veel auto’s zit er een vrouw achter het stuur, in de andere auto’s is dat een man. Meer opties vind je ook niet. Maar hoe gaat dat dan… een vrouw achter het stuur? Wij (de dames van Salland Centraal) nemen je mee in onze bevindingen en belevingswereld. Elke twee weken hebben wij een aantal dagen een auto op proef. En we kijken heus verder dan alleen het uiterlijk, de kinderen, kinderwagen en boodschappen moeten natuurlijk ook mee. Verder moeten we naar de sportclubjes, de vriendinnen, naar ons werk enz. We gaan dus testen hoe deze auto zich staande houdt in ons drukke leven. Met recht dus een vrouw achter het stuur…

Deze week kregen wij een aanbod dat we niet konden weigeren en waar ons hart (en menig mannenhart) sneller van gaat kloppen. Een dag een Porsche Boxster mee! En ja hoor, het is een cabrio en mooi weer….lekker de kap naar beneden, stoelverwarming aan en rijden maar. Je waant je een dag in het Sallandse Gooi, Cheryl Morero is er niets bij! Alleen al het geluid dat uit deze auto komt bij het starten maakt je al blij. De jaloerse blikken op de weg (voornamelijk toch mannen) en de omgedraaide hoofden maken het wel extra speciaal.

De Porsche is supersnel, stuurt lekker soepel en door de stoelverwarming krijg je het ook zeker niet koud. Omdat de auto een glazen achterruit heeft kan je er ook prima mee rijden in de winter en met alle extra snufjes kan je er ook alles uithalen wat er in zit. Met inparkeren moet je even rekening houden met de breedte van de auto maar ook dat is prima te doen. En omdat het een automaat is hou je ook tijd over om even je lippenstift te checken in de spiegel in plaats van te moeten schakelen.

Maar, deze rubriek heet natuurlijk niet voor niets Vrouw achter het Stuur en we testen of een auto past in ons leven. Wil je een auto waarmee je de weekboodschappen kunt halen, de kinderen kunt brengen en halen naar allerlei activiteiten enz enz dan is deze Porsche toch niet echt geschikt. Maar heb je een paar centen over en ben je op zoek naar wat aparts, dan moet je echt eens hier aan denken. Want, wat was het leuk……

De Porsche Boxster die wij deze week tot onze beschikking hadden staat te koop bij Jonkman Auto’s in Raalte.

[i]Specificaties

*Porsche Boxster 2.7i automaat, nieuw model

* o.a. stoelverwarming voor, stuurbekrachtiging, tiptronic, traction control, warmtewerend glas,

xenon verlichting, boordcomputer, cabriokap elektrisch, Climate Control, Cruise Control en 19 inch velgen.

De vraagprijs bedraagt 28.750 euro. Voor meer informatie, neem contact op met Jan Jonkman, Almelosestraat 77b, Raalte tel: 06-20746906. Meer informatie op staging2.jonkmanauto.nl[/i]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.