Home / archiefcentraal / vragen over hondenpoep in openbare ruimten

vragen over hondenpoep in openbare ruimten

De aankondiging van de gemeente Raalte dat er extra op hondenpoep gecontroleerd gaat worden, hebben bij Raaltenaar Hans de Kort meer vragen dan antwoorden opgeroepen. In het Weekblad voor Salland kondigde de gemeente het volgende aan: “de komende tijd gaan onze Bijzonder Opsporingsambtenaren extra controleren”.

Vooral het woordje ‘extra’ leidt bij De Kort tot vragen. Hij vraagt daarom de gemeente in een brief om bekend te maken hoe vaak er in 2011 op deze regels gecontroleerd is, hoeveel waarschuwingen aan overtreders gegeven zijn en hoeveel bekeuringen er zijn uitgeschreven.

De Kort heeft de gemeente gevraagd om binnen vier weken te reageren.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.