vragen over hondenpoep in openbare ruimten

De aankondiging van de gemeente Raalte dat er extra op hondenpoep gecontroleerd gaat worden, hebben bij Raaltenaar Hans de Kort meer vragen dan antwoorden opgeroepen. In het Weekblad voor Salland kondigde de gemeente het volgende aan: “de komende tijd gaan onze Bijzonder Opsporingsambtenaren extra controleren”.

Vooral het woordje ‘extra’ leidt bij De Kort tot vragen. Hij vraagt daarom de gemeente in een brief om bekend te maken hoe vaak er in 2011 op deze regels gecontroleerd is, hoeveel waarschuwingen aan overtreders gegeven zijn en hoeveel bekeuringen er zijn uitgeschreven.

De Kort heeft de gemeente gevraagd om binnen vier weken te reageren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.