voskes verhuist van middel naar wesepe

Autobedrijf Voskes verhuist dit jaar nog van Middel naar Wesepe. Voskes laat op het nieuwe bedrijventerrein van Wesepe, aan de Korenmolen, een nieuwe vestiging bouwen.

Roelf Voskes legt zijn besluit om naar Wesepe te verhuizen uit: “In 2008 hebben we onze vestiging in Raalte geopend. Daarmee hadden wij onze auto’s voor de verkoop over twee plaatsen verspreid staan. Dat breng ik nu terug naar één locatie, in Raalte. Dat houdt wel in dat de showroom in Middel niet meer gebruikt wordt. Een goed moment om een nieuw en modern onderhouds- en reparatiebedrijf in Wesepe te realiseren. Door de centrale ligging in Wesepe kunnen klanten die we in Middel altijd hebben geholpen, ook in de toekomst op ons rekenen.”

Wat Voskes ook graag wil laten weten, is dat aan de dienstverlening van de Raalter vestiging van zijn bedrijf niks verandert. “Het blijft onze showroom, maar ook kun je er terecht voor service en onderhoud. De werkplaats blijft gewoon open.”

Roelf Voskes opent dit jaar nog de vestiging in Wesepe. Voor het personeelsbestand van het bedrijf heeft de verhuizing geen gevolgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.