voorjaarsmodeweekend in raalter centrum

De Raalte Mode Promotie presenteert van vrijdag 23 tot en met zondag 25 maart het grote voorjaarsmodeweekend. Hoogtepunten zijn de modeshows op zaterdag en de finale van Sallands Best Topmodel op zondag. De modedagen beginnen vrijdag al met leuke acties en presentaties in de modezaken en de kassabonnenactie.

Dit keer is gekozen voor een grote overdekte catwalk op de Plas met statafels voor het publiek. In totaal doen 28 modewinkels mee. Zestig mannequins en dressmen laten zien wat Raalte op modegebied te bieden heeft. De shows duren ongeveer veertig minuten en beginnen om 13.00, 14.00 en 15.00 uur.

Zondag wordt bekend wie Sallands Best Topmodel 2012 is geworden. De tien genomineerde dames zullen op deze zondag aantreden op de speciale cattwalk op de Plas in Raalte.

Het gebeuren begint om 14.00 uur met een demonstratie van Life Style Center uit Raalte. Daarna presenteren de tien modellen zich in hun eigen outfit. Zij worden beoordeeld door een deskundige jury waarna er vijf dames zullen verder gaan in een lingerieshow. Van deze vijf gaan er uiteindelijk drie door naar de finale. De jury zal dan bekendmaken wie er gekozen wordt als winnares van de Sallands best Top Model 2012. Na deze verkiezing zal nog een demonstratie plaatsvinden van Life Style Center.

De winkels in het Raalter centrum zijn die dag geopend.

De kassabonnenactie begint vrijdag 23 maart op het moment dat de modezaken hun deuren openen en duurt tot zaterdag 17.00 uur. De deelnemende zaken zijn herkenbaar aan het raambiljet. Wie kleding koopt kan de kassabon met daarop de naam, adres en telefoonnummer in de betreffende winkel in de grote glazen pot deponeren. Deze kassabonnen worden verzameld en daaruit worden 25 winnaars getrokken die een modewaardebon krijgen van 25 euro. De uitslag wordt op zondag 25 maart bij de modellenverkiezing bekend gemaakt en winnaars die op dat moment niet aanwezig zijn, krijgen hun prijs toegestuurd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.