Home / archiefcentraal / volle bak op benefietavond heeten

volle bak op benefietavond heeten

Volle bak afgelopen zaterdag in Zaal Bosgoed in Heeten. In de zaal werd een benefietavond gehouden door Bouwploeg Zambia 2012. Onder het mom ‘naar de kroeg voor de bouwploeg’ werd er geld ingezameld door de ploeg die over drie weken naar Zambia vertrekt om daar de lokale bevolking te helpen met de opbouw van een school.

Het geld werd binnengehaald met een veiling en een loterij. De Zambia-gangers verdienden ook geld met het tappen van drankjes. DJ Gait draaide plaatjes, er was een akoestisch optreden van Esmee Koerhuis en Tessa Poorthuis.

Ook waren er mensen in speciale klederdracht. Bij de veiling ging een fiets onder de hamer, bij de verloting werd een lcd-tv weggegeven.

Op 13 april vertrekt de ploeg naar Zambia voor een verblijf van 3 weken. De groep bestaat uit Robert Willemsen, Yvon Schoorlemmer, Remco Lokate, Jos Grolleman, Remco Lokate, Arnold Mulder, Wim Meijerink, Henk Klein Koerkamp, Jos Schoorlemmer, Harrie Meijerink, Raymond Wichers Schreur, Ben Schrijver, Koen Boerkamp en Gerard de Brouwer.

Lees ook

Annet Overmars en Roy Kogelman nieuwe eigenaren Woonstudio Raalte

RAALTE – Annet Overmars en Roy Kogelman zijn sinds 21 juni de nieuwe eigenaren van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.