vijftig tieners op tienerdisco olst

Met vijftig bezoekers, een heuse dancebattle en veel gezelligheid, stelt de organisatie van de Tienerdisco in Olst dat de editie van afgelopen vrijdag een groot succes was. Tijdens de tienerdisco was er gelegenheid voor de tieners om gezellig muziek te luisteren, gebruik te maken van de voetbaltafel en gezellig te dansen.

De banken en tafels werden aan de kant geschoven en dat bood de mogelijkheid voor een echte ‘dance battle’. Een groepje jongens, dat eerder dit jaar mee deed aan een breakdance workshop liet zijn kunsten zien, waarna de meiden met een passend antwoord kwamen door acrobatische dancemoves te laten zien.

Landstede Welzijn Olst-Wijhe kijkt trots terug op de tienerdisco. “Er waren veel positieve reacties van de tieners en ouders. Veel tieners gaven aan dat ze het erg gezellig vonden en in de toekomst vaker zo’n activiteit te willen,” stelt de organisatie.

Jongerencentrum ’t Olde Postkantoor is wekelijks geopend op maandag- en vrijdagmiddag van 15:00-17:00 voor tieners van 10 tot en met 15 jaar en vrijdagavond van 20:00-0:00 voor jongeren van 14 tot en met 21 jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.