Home / archiefcentraal / vier voorstellingen in het hoftheater

vier voorstellingen in het hoftheater

De voorstelling ’35 jaar’ staat in het teken van, hoe kan het ook anders, het 35-jarig bestaan van Twente Plat. Bekende karakters als Aaltje & Trijntje, Hendurk & Geessie, Mans & Mina en Tinus van Tuundorp zijn uiteraard weer van de partij. Aanvang is om 20.15 uur. De entree bedraagt 16,50 euro.

Margriet Eshuijs laat tijdens haar concert een onbekende kant van zichzelf zien en horen. Ze zingt songmateriaal van haar nieuwe cd ‘The Shadows of your heart’ en een mooie selectie uit de luisterliedjes die Maarten Peters schreef voor o.a. Liesbeth List, Syb van der Ploeg en Rob de Nijs. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 20,50 euro

Di-Rect zal komende zaterdag veel nummers brengen van haar laatste album ‘This is who we are’. Het is de tweede plaat met zanger Marcel Veenendaal. Uiteraard zal ook oud materiaal van de Haagse band voorbijkomen. Er zijn nog enkele kaarten (à 26 euro) beschikbaar. Aanvang is om 20.15 uur.

Jeugdtheater Het Blauwe Huis komt met de kindervoorstelling ‘POEP!’ naar het Hoftheater. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Het is een vrolijke voorstelling vol dieren en dierenpoep. Een mol bezoekt alle dieren, want hij zit met één grote vraag: ‘Wie heeft er op zijn kop gepoept?’ Aanvang is om 15.00 uur. Voor de voorstelling geldt een wachtlijst.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.