vier voorstellingen in het hoftheater

De voorstelling ’35 jaar’ staat in het teken van, hoe kan het ook anders, het 35-jarig bestaan van Twente Plat. Bekende karakters als Aaltje & Trijntje, Hendurk & Geessie, Mans & Mina en Tinus van Tuundorp zijn uiteraard weer van de partij. Aanvang is om 20.15 uur. De entree bedraagt 16,50 euro.

Margriet Eshuijs laat tijdens haar concert een onbekende kant van zichzelf zien en horen. Ze zingt songmateriaal van haar nieuwe cd ‘The Shadows of your heart’ en een mooie selectie uit de luisterliedjes die Maarten Peters schreef voor o.a. Liesbeth List, Syb van der Ploeg en Rob de Nijs. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 20,50 euro

Di-Rect zal komende zaterdag veel nummers brengen van haar laatste album ‘This is who we are’. Het is de tweede plaat met zanger Marcel Veenendaal. Uiteraard zal ook oud materiaal van de Haagse band voorbijkomen. Er zijn nog enkele kaarten (à 26 euro) beschikbaar. Aanvang is om 20.15 uur.

Jeugdtheater Het Blauwe Huis komt met de kindervoorstelling ‘POEP!’ naar het Hoftheater. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Het is een vrolijke voorstelling vol dieren en dierenpoep. Een mol bezoekt alle dieren, want hij zit met één grote vraag: ‘Wie heeft er op zijn kop gepoept?’ Aanvang is om 15.00 uur. Voor de voorstelling geldt een wachtlijst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.