verdachten inbraak zitten nog vast

De twee mannen die maandag in Raalte werden aangehouden, zitten nog steeds vast. Dat laat een woordvoerder van de politie desgevraagd weten. De twee worden er van verdacht dat ze maandag sieraden en huissleutels van een 63-jarige inwoonster van Raalte gestolen hebben.

De vrouw was maandag in de tuin van haar woning aan de Markeweg aan het werk en had de sleutels in de deur laten zitten, zodat ze makkelijk naar binnen en buiten kon lopen. De vrouw betrapte tenminste één insluiper in haar woonkamer. De insluiper duwde haar vervolgens omver en nam de benen.

Omdat de vrouw een duidelijk signalement van de insluiper kon geven, startte de politie een Burgernetactie. Agenten hielden later, op basis van dat signalement, twee verdachten aan.

Onder hen is een 35-jarige man uit Deventer. Een andere man (personalia onbekend) werd ook aangehouden. Hij was in gezelschap van de 35-jarige verdachte. De politie onderzoekt de betrokkenheid van de tweede persoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.