veldhuis media naar overzijde kanaal

Veldhuis Media heeft een aangrenzend bedrijfspand aan de Kanaaldij OZ in gebruik genomen. Het bedrijf aan de Kanaaldijk OZ is daardoor deze week verbonden met de Heesweg doordat het nieuwe bedrijfsdeel huist aan de Heesweg.

“Een belangrijke stap in de ontwikkeling van het bedrijf”, vindt Oscar Jager, directeur van Veldhuis Media bv. “Deze week is gestart met de inrichting van het nieuwe deel. Concreet betekent dat Veldhuis daarmee is gegroeid met 25 procent naar een flinke 3000 vierkante meter bedrijfsruimte. In het nieuwe deel zullen met name machines herplaatst worden op gebied van grafische afwerking.”

De bedrijfsuitbreiding is het gevolg van de groei van Veldhuis van afgelopen jaar. “De omzet steeg met 21 procent en zal naar verwachting ook dit jaar nog een flinke groei gaan doormaken. Daartoe had Veldhuis in de tweede helft van 2011 al een nieuwe drukpers aangeschaft. Met de uitbreiding in oppervlakte zal de efficiëntie in logistiek weer worden teruggebracht naar een gezond niveau. Tevens zal buiten het bedrijfspand het logistiek verkeer verbeterd kunnen worden.”

De uitbreiding van ruimte en apparatuur en de omzetgroei heeft bovendien extra arbeidsplaatsen opgeleverd. Ondanks het feit dat elders in de grafische markt werkgelegenheid onder druk staat, zag Veldhuis kans om het personeelsbestand uit te breiden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.