Home / archiefcentraal / veel animo voor jeugdhandbaltoernooi olst

veel animo voor jeugdhandbaltoernooi olst

Aan het jeugdhandbaltoernooi van SC Overwetering hebben woensdag dik 250 jonge handballertjes meegedaan. In totaal 26 teams schreven zich in. De organisatie richtte zich op drie jeugdgroepen: de mini’s (6 en 7 jaar), de D-jeugd ( 8 en 9 jaar) en de C-Jeugd (10 t/m 12 jaar).

De jeugdteams van andere verenigen hadden ook graag deelgenomen. De beschikbare zaalruimte in Olst was hierin de beperkende factor. De huidige accommodatie voor handbal bestaat uit een volledige zaal met een volwaardig handbalveld en een bijgedeelte met een volledig veld voor de mini’s.

De uitslagen van het toernooi zijn als volgt:

Poule 1 (mini’s): 1: Wesepe, 2: Lettele E1, 3: Overwetering E1

Poule 2 (D-jeugd): 1: ABS D2, 2: ABS D3, 3: Overwetering D2

Poule 3 (D-jeugd): 1: Dalfsen D1, 2: ABS D1, 3: Wijhe D1

Poule 4:(C-jeugd): 1: Lettele C2, 2: Overwetering C3, 3: Dalfsen C3

Poule 5 (C-jeugd): 1: Wesepe C1, 2: HHZD C1, 3: Overwetering C2

Poule 6 (C-jeugd): 1: Wijhe C1, 2: Dalfsen C1, 3: Schalkhaar C1

De afdeling handbal van SC Overwetering zoekt nog jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar die ook kennis willen maken met handbal. Hiervoor nodigt de vereniging de jeugd uit de omgeving van Olst uit om voor een periode van 4 weken gratis deel te nemen aan de handbaltrainingen in sporthal de Hooiberg te Olst.

Elke woensdag trainen de mini’s (6 en 7 jaar) en de D-jeugd (8 en 9 jaar) van 17:30 tot 18:45 uur, de C-jeugd (10 t/m 12 jaar) traint van 18:45 tot 20:00 uur. De oudere jeugd traint twee keer in de week.

Lees ook

Expositie Y-Factor 3 in Holstohus

OLST – Tot en met 26 februari is in het Holstohus de expositie ‘Y-Factor 3’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.