van dis trekt 200 bezoekers naar holstohus

Ruim 200 belangstellenden hingen zondagmiddag aan de lippen van schrijver Adriaan van Dis. Ruim anderhalf uur vertelde de auteur en presentator over zijn tijd in Indonesië, Zuid-Afrika, Parijs en het ontstaan van zijn romans.

Na de pauze beantwoorde hij vragen, waarbij de vraag over band met poëzie hem enkele gedichten van eigen werk deed voorlezen. Vrijdagavond hadden al velen gebruik gemaakt van de mogelijkheid de film “Midnight in Paris” als een soort inleiding op deze middag te bekijken.

Van Dis kwam op verzoek van ’t Nut, departement Olst-Deventer, Boekhandel Korten en Bibliotheek Olst-Wijhe naar het Holstohus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.