userius wint laatste voorronde van de wraak

Je kunt vanaf midden volgende week stemmen via staging2.dewraakvansalland.nl

Ook in deze zesde voorronde traden vier band op. The Followers trapten af. Drie muzikanten uit Wijhe en Deventer spelen een semi-akoustische set. De zanger wist het publiek te boeien en zong lekker in het gehoor liggende luisterliedjes. Een mooie band om de avond mee te beginnen.

Synergetic viel op het laatste moment in voor Dick E. Blake. De band speelt covers van bekende artiesten afgewisseld met wat eigen werk. De zanger was ziekjes maar dat wist hij professioneel te verbergen. Synergetic bleek een strakke live-act die een gedegen show weet neer te zetten.

Userius loopt in de running voor de Grote Prijs van Nederland en brengt binnenkort een EP uit. Een groot gedeelte van het publiek is voor deze band naar Broekland is gekomen. Ontzettend strak gitaarwerk en verrassende nummers. Een band waar we zeker meer van gaan horen.

The Schiw uit Heino – tot slot – bracht Punkrock met een jonge (14-jarige) gitarist die een ware virtuoos op gitaar blijkt te zijn. De band speelde lekker op het publiek in en wist Broekland te overtuigen.

Userius ging met de meeste stemmen naar huis en garandeert zichzelf daarmee met een plek in de halve finale. Van alle bands zijn – door studenten van Landstrede – filmpjes gemaakt die binnenkort online komen. Op dewraakvansalland.nl kunnen de mensen thuis stemmen op een tweede band die ook kans maakt op het prijzenpakket.

De Wraak van Salland gaat nu de halve finales in. Komende week staat De Wraak in café Bosgoed in Heeten. Het belooft een spannende strijd te worden. Als jury is aanwezig: Marjolijn Dokter van het Burgerweeshuis te Deventer, Eléon de Haas (cultuurmakelaar van de gemeente Raalte) en Harrie Kiekebosch van Salland Centraal.

De Wraak is een gezamenlijk initiatief van Beaphar, Salland Centraal en Pedro Pico Pop.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.