tweede halve finale wraak in zaal oortwijn

In Oortwijn staan de bands Userius, De Nieuwe Stempel, One for Sue en Break it Down op het podium. Userius is een vierkoppige band uit Zwolle/Heeten die pakkende melodieën en krijsende gitaren laat horen. Na veel verschillende line-ups en bandnamen heeft Userius eindelijk het gevoel waar het naar op zoek was. De band is opgericht in oktober 2007 door Jim (zoon van de niet geheel onbekende Erwin Nyhoff) en Menno en ging de eerste jaren door het leven als Soulside. In augustus 2009 werd Marten toegevoegd aan de band. De band speelt alternatieve rock en doet ook mee aan de Grote Prijs van Nederland.

De Nieuwe Stempel is een rap-rock band uit Raalte. Het begon allemaal met een project van vocalist Bryan en gitarist Sevak, die samen een song maakten als experimenteel projectje. Uiteindelijk rolde er een stijl uit die ze bandwaardig vonden. Met de komst van bassist Bart en drummer Seb werd de band compleet.

De zeskoppige band One for Sue maakte diepe indruk in Café Reimink in Lemelerveld. De band bestaat uit een zangeres, twee gitaristen, een bassist, een toetsenist en een drummer. De dame en heren brengen een sfeervolle combinatie van pop, rock en soul. Eigen nummers worden afgewisseld met covers van onder andere Gavin deGraw en Amy Winehouse.

Break it Down is een coverband die stevige rockcovers speelt van Deep Purple tot Creed en van alles wat daar tussen ligt, bekende en minder bekende nummers behoren tot het repertoire! ‘Verwacht bij ons dus geen polonaise of Neerlandstalige meezingers, maar Rock met de hoofdletter R!’

De avond in Zaal Oortwijn in Heino begint om 20.00 uur. De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.